Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Teknik | 30 april 2014

TEC Stockholm - klart för start

Sedan 2011 har TEC vuxit – bĂ„de som event och som koncept – bara i Ă„r har vi lagt till tre nya event. I januari sjösattes TEC i Göteborg, om ungefĂ€r en mĂ„nad sparkar vi igĂ„ng TEC i Warszawa. Men först, Ă€r det dags att TEC besöker Stockholm.
Schemat Ă€r faststĂ€llt och vi kommer att bjuda pĂ„ ett fullspĂ€ckat program pĂ„ scenen. Det börjar bli nĂ„got av en tradition sĂ„ vi tyckte att det var lika bra att fortsĂ€tta, dĂ€rför har vi Ă„ter igen bjudit in Peter Brent frĂ„n Reed Electronics Research. Peter Brent inleder dagen med ett föredrag han valt att kalla ”European OEM and EMS Electronic Production – Heading for Growth?”

Bengt Jarl, vd pĂ„ CAD-Resurs, tar sedan över tyglarna för att diskutera om nĂ„gra viktiga saker som Ă€r bra att ha i huvudet vid valet av mönsterkorts-verktyg, under seminariet ”Dubbelt sĂ„ dyrt = dubbelt sĂ„ bra? Är dyra mönsterkort-system alltid bĂ€ttre?”

Under dagen kommer vi Àven att fÄ höra Enics Tord HÄkansson berÀtta hur man bÀst navigerar sig fram i komponentdjungeln.

Dirk Stans frÄn Eurocircuits kommer att hÄlla ett föredrag om hur man kan optimera sitt designflöde under mönsterkortstillverkningen.

Jean Louis Andorin, Sales Manager hos Precogs, kommer att förklara hur Big Data kan förbÀttra insynen över leveranser genom att förutse risker inom en portfölj.

Efter detta tar Andres Morey, president och medgrundare av Octopart, över scenen. HÀr kommer vi att fÄ följa historien om data för elektroniska komponenter och Àven fÄ ta del av de senaste förÀndringarna som sker i landskapet för komponenttillverkare.

Vi rundar av det hela med den traditionella paneldiskussionen. Joakim Johansson kommer att agera moderator och bena ut vad som egentligen försiggÄr i industrin.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1