Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© wizzyfx dreamstime.com Komponenter | 07 maj 2014

Free2move köper bolag

Free2move har haft ett samarbetsavtal med SensMaster Sdn Bhd, Kuala Lumpur, Malaysia, rörande försäljning i Asien. Detta har fungerat väl och lett fram till att styrelsen i Free2move Holding AB fattat beslut om köp av verksamheten.
I tillägg har Styrelsen fattat beslut om start av en parallell verksamhet, Twixt Technologies Sdn Bhd, Kuala Lumpur, Malaysia. Syftet är att behålla RFID verksamheten i SensMaster samtidigt som det nya bolaget Twixt tar över all Bluetooth-relaterad verksamhet för Asienregionen. Operativt flyttas produktionsteknik närmre produktionsplatsen till större effektivitet och lägre kostnad.

Free2move AB fortsätter det strategiska teknikansvaret enligt plan med Bluetooth® radiomoduler för en industriell marknad och kommer att tillföras ytterligare teknik- och sälj- resurser.

”Än en gång visar vi vad vi vill åstadkomma. Free2move har, med tanke på relationen mellan export och inhemsk försäljning, en världsomspännande funktion och behov. Att med ett kontor i Kuala Lumpur kunna möta både kund och tillverkning effektiviserar väsentligt vår funktion. Det är med glädje jag hälsar sju nya medarbetare välkomna i Free2move Holding och ser fram emot att utveckla bolagen i flera marknader med stark tillväxt, säger vd Anders J Johansson.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2