Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© kornwa dreamstime.com Teknik | 13 maj 2014

Lyyn i knipa

Ansträngningar att locka till sig köpare och eventuella partners har inte gett några resultat. Kombinerat med en ansträngd ekonomi beslutade styrelsen att avnotera Lyyn från börsen.
Omsättningen för Lyyn har kraftigt gått ner det senaste året och företaget kan med dagens försäljningssiffror inte finansiera sin verksamhet, trots att stora besparingar genomförts. Styrelsen fortsätter arbeta för en mer långsiktig lösning men bedömer att värdet för Lyyn är osäkert, enligt ett pressmeddelande.

Lyyn arbetar med produkter som i realtid förbättrar kvaliteten på bilder från kameror som filmar under dåliga siktförhållanden, som dimma, snö eller rök. En formell begäran har lämnats in idag, 12 maj 2014, och sista dag för handel med Lyyns aktie är den 6 juni 2014.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 15:35 V10.9.6-1