Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© blacksnake dreamstime.com Komponenter | 13 maj 2014

Bosch och IBM samarbetar om fordonskomponenter

Robert Bosch GmbH och IBM samarbetar för bÀttre och sÀkrare fordonskomponenter och -system. Tillsammans ska de skapa en ny datadriven modell för att mer effektivt kunna utveckla sina fordonsprodukter.
Mjukvaruplattformen Àr byggd med IBMs öppna standarder och designverktyg. Idén Àr att de ska involvera de relevanta intressenterna inom omrÄdet och mynna ut i ett branschsamarbete för att leverera bÀttre och sÀkrare fordon. Samarbetet kommer ifrÄn en kÀnsla av att branschen förÀndras snabbt och nya lösningar mÄste fram, skriver de i ett pressmeddelande. Det Àr nödvÀndigt att öka trycket pÄ att minska kostnaderna och innovera snabbare samtidigt som kvalitén hÀnger med.

”VĂ„rt mĂ„l Ă€r större rörlighet, ökande produktinnovation och leverans”, sa Dirk Hoheisel, styrelsemedlem pĂ„ Robert Bosch GmbH i pressmeddelandet. ”Genom att leverera en mjukvara och systemdesign som Ă€r grundad i integration och Ă„teranvĂ€ndning, kan vi förbĂ€ttra vĂ„r integration och öka utvecklingskvalitĂ©n – sĂ€tta högre skydds- och kvalitĂ©standarder, inte bara för vĂ„rt företag utan för industrin i helhet.”
Boschs plattform Àr byggd pÄ IBMs teknologi för system och mjukvaruutveckling.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1