Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© albert lozano dreamstime.com Elektronikproduktion | 21 maj 2014

Combitech och Dassault Systèmes i nytt avtal

Dassault SystÚmes har ingÄtt ett partneravtal pÄ den svenska marknaden med teknikkonsultföretaget Combitech.
Avtalet innebÀr att Combitech fÄr tillgÄng till Dassault SystÚmes produkt för 3D-visualisering 3DVIA Composer, som ÄterförsÀljare och för integration med Combitechs befintliga lösningsutbud.

”TillgĂ„ngen till 3DVIA Composer ger oss möjlighet att ta fram och visualisera 3D-modeller som vi sedan kan integrera med UpTime, vĂ„r lösning för att producera, hantera och distribuera teknisk information. Produkterna kompletterar varandra mycket vĂ€l och 3DVIA lever upp till de höga krav vĂ„ra kunder stĂ€ller. Vi ser det som en möjlighet att ytterligare stĂ€rka vĂ„rt erbjudande bĂ„de till vĂ„ra befintliga kunder och till nya”, sĂ€ger Karl-Olov Nygren, affĂ€rsomrĂ„deschef pĂ„ Combitech.

”Ett starkt lokalt nĂ€tverk av vĂ€rdeskapande partners Ă€r en viktig pusselbit för att vi ska kunna erbjuda de bĂ€sta tĂ€nkbara lösningarna pĂ„ den svenska marknaden, anpassade för lokala industriutmaningar och möjligheter. Combitech Ă€r ett konsultbolag med stor erfarenhet och insikt i tillverkningsindustri och med mycket högt anseende pĂ„ marknaden. Vi Ă€r mycket glada över att kunna knyta till oss Combitech som partner", sĂ€ger Ulf Arvehed, ansvarig för partnersamarbeten pĂ„ Dassault SystĂšmes i Norden.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2