Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© hannu-viitanen-dreamstime.com Komponenter | 05 juni 2014

Nordic Semiconductor öppnar forskningscenter i Polen

Norska Nordic Semiconducot, som arbetar med lågenergi-chip för bland annat bluetooth, kommer att öppna en ny utvecklingsavdelning i polska Krakow.
Den nya avdelningen ska arbeta tillsammans med Nordics globala FoU-huvudkontor i norska Trondheim samt Nordics verksamhet i Oslo.

"Nordic Semiconductor har enorma expansionsambitioner och som företag måste vi se till att vi klarar av att skala upp tillväxt från ett talangperspektiv", säger Svein-Egil Nielsen, Nordics CTO (Chief Technology Officer).

Han tillägger:

"Polen är ett stort land med en befolkning på 38,5 miljoner människor som kontinuerligt rankas högt i internationella undersökningar av vetenskapliga och tekniska kunskaper. Detta gör det till en idealisk plats för oss då det inte enbart innebär att vårt nya FoU-center i Kraków kan hjälpa Nordics FoU-verksamheten i Norge i dag, det kommer också att ge en skalbar långsiktig lösning som kan växa i takt med att företaget växer."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1