Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ermess dreamstime.com Komponenter | 09 juni 2014

Systemorder till Impact Coatings

Impact Coatings har fÄtt en order pÄ en förstudie inför en eventuell komplettering av maskinparken frÄn en befintlig kund.
Kunden Àger sedan tidigare en PlastiCoater. Förstudieordern Àr vÀrd 20.000 EUR och har en berÀknad leveranstid pÄ 4 veckor.

Förstudien syftar till att utvÀrdera ett antal möjligheter att ytterligare Lean-organisera produktens produktflöde. Den ligger ocksÄ till grund för slutlig konfigurering av de ytterligare system kunden kan behöva för att möta efterfrÄgan pÄ den aktuella produkten.

”Kunden betonar att man Ă€r mycket nöjd med det levererade systemet och med Impact Coatings support. Nu vill man involvera Impact Coatings mer i den specifika produktens utveckling samt i optimeringen av produktens produktionsflöde” sĂ€ger Torsten Rosell, COO pĂ„ Impact Coatings. ”Förstudien innehĂ„ller ett antal utmaningar som har stor betydelse för produktens kommersiella utveckling och dĂ€rmed för behovet av fler belĂ€ggningssystem, men vi har goda förhoppningar om att nĂ„ mĂ„let med förstudien och dĂ€rmed komma vidare i affĂ€rsdialogen med kunden”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2