Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© michal mrozek dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 juni 2014

Schneider Electric och The New Motion satsar på elbilar

Samarbetet innebÀr att Schneider Electrics uppkopplade laddningsstationer och energihanteringslösningar kombineras med The New Motions plattform för tjÀnster kopplade till laddning av elbilar.
Schneider Electric har en lÄng erfarenhet och en bred portfölj av hÄrd- och mjukvarulösningar för energihantering vilket Àven omfattar infrastrukturlösningar för laddning av elbilar över hela vÀrlden. The New Motion Àr en leverantör av tjÀnster kopplade till laddning av elbilar och företaget fokuserar pÄ avancerade lösningar för förare, platser och företag.

Genom samarbetet kan kunder, som till exempel parkeringsoperatörer, fastighetsÀgare och elbilsförare, dra nytta av installation och service av Schneider Electrics uppkopplade laddningsstationer och alla online-baserade tjÀnster som The New Motion erbjuder inom laddning. De bÄda företagen kommer successivt att marknadsföra det gemensamma erbjudandet pÄ alla ledande europeiska elbilsmarknader med start i de nordiska lÀnderna, NederlÀnderna och Storbritannien.

Christian Girardeau, Vice President för affÀrsomrÄdet Electric Vehicle inom Schneider Electric globalt sÀger:

– Schneider Electric Ă€r starkt engagerat för att frĂ€mja övergĂ„ngen till elbilar genom att erbjuda den bĂ€sta kundupplevelsen till Ă€gare och anvĂ€ndare av elbilar. Genom att arbeta tillsammans med The New Motion kommer vi att ge en bĂ€ttre lösning för vĂ„ra kunder sĂ„som parkeringsoperatörer, fastighetsĂ€gare och företag.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1