Annons
Annons
© maria simonova dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 juni 2014

Axis behåller ledningen

Axis Communications behåller sin globala topp-position inom nätverksvideo, skriver bolaget med referens till två oberoende marknadsanalysrapporter.
– Vi fortsätter vår långsiktiga strategi att kontinuerligt lansera innovativa nätverksvideoprodukter och erbjuda intelligenta säkerhetslösningar på en global marknad tillsammans med våra partners, säger Ray Mauritsson, verkställande direktör Axis Communications.

I regionerna Amerika och EMEA behåller Axis sin marknadsposition i toppen inom kategorierna säkerhetskameror, nätverkskameror och video encoders, enligt IHS rapport. Tack vare övergången från analoga till digitala installationer har Axis ökat sina marknadsandelar inom kategorin säkerhetskameror i regionerna Amerika och EMEA och stärkt sin position gentemot de leverantörer som är rankade som nummer två.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1