Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dimitry romanchuck dreamstime.com Elektronikproduktion | 24 juni 2014

Hanza utsedd till Konekeskos tillverkningspartner

Hanza har valts av Konekesko Oy, en finsk tillverkare av premiumbÄtar, att leverera alla aluminiumdelar till Yamarin Cross-serien.
Hanza har genom sitt dotterbolag Hanza Finland OY ingÄtt ett tvÄÄrigt tillverknings- och leveransavtal med Konekesko dÀr Hanza kommer att tillverka och leverera aluminiumdelar i sin Kokkola-anlÀggning i Finland. LeveransvÀrdet av avtalet bedöms motsvara cirka 2,5 MEUR (ca 23 MSEK).

"EfterfrĂ„gan pĂ„ vĂ„ra Yamarin Cross-aluminiumbĂ„tar ökar snabbt, med en stark marknadstillvĂ€xt i hela Europa", sĂ€ger Kari Rautanen, chef för FritidsbĂ„tsegmentet pĂ„ Konekesko. "Vi behövde en stabil partner som kan stödja denna tillvĂ€xt med hög leveranssĂ€kerhet och kvalitet. I Hanza fann vi denna industriella tillverkningspartner”.

"Konekesko Ă€r ett mycket framgĂ„ngsrikt företag, och vi Ă€r stolta över att kunna vara en del av deras bĂ„tserie Yamarin Cross”, sĂ€ger Thomas Lindström, marknads- och försĂ€ljningschef pĂ„ Hanza. "Avtalet med Konekesko medför att Hanza ytterligare stĂ€rker sin position som den ledande industriella tillverkningspartnern i Norden. Det Ă€r ocksĂ„ ett kvitto pĂ„ att investeringen i den nya fabriken för tjockmetall i Kokkola bidrar till vĂ„r fortsatta tillvĂ€xt".
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2