Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk-ercken-dreamstime.com Elektronikproduktion | 26 juni 2014

Marc Nezet ska leda Schneider Electric Sverige

Marc Nezet, med lÄng bakgrund inom bolaget, kommer att ta över rodret.
Marc Nezet beskrivs ha en gedigen bakgrund inom Schneider Electric. Sedan hösten 2010 Àr han Vice President för Partner Business i Ryssland dit han flyttade i april 2004 för att bygga upp och leda den tidigare LifeSpace-verksamheten. Han började sin karriÀr pÄ bolaget Är 2000 som ansvarig för affÀrsutveckling för östra Europa och Turkiet pÄ Schneider Electric-Àgda Lexel i Stockholm. 2003 tog han över ledningen för Lexels exportorganisation.

– Det Ă€r mycket glĂ€djande att kunna meddela att vi har tillsatt tjĂ€nsten som ny Country President med en oerhört erfaren person. Marc Nezets har gedigen erfarenhet och kommer att vara en stark positiv kraft för vĂ„r svenska verksamhet, sĂ€ger Rune Flengsrud, Zone President Nordic Baltic Zone.

– Jag ser verkligen fram emot att fortsĂ€tta arbetet med att ytterligare stĂ€rka Schneider Electrics position pĂ„ den svenska marknaden. Jag har arbetat pĂ„ Schneider Electric i 14 Ă„r och det ska bli vĂ€ldigt spĂ€nnande att komma tillbaka till Sverige i min nya roll. Vi tror pĂ„ en positiv utveckling av marknaden. Vi har ett fantastiskt team pĂ„ plats i Sverige för att hjĂ€lpa bĂ„de kunder och partners att hantera sin energi effektivt, sĂ€ger Marc Nezet.

Efter mer Àn tre Är i Sverige kommer nuvarande Country President David Nicholl att börja arbeta pÄ Storbritanniens huvudkontor i sin nya roll som Vice President för strategi, innovation och affÀrsutveckling för Schneider Electric Storbritannien och Irland.

© Bild: Schneider Electric
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2