Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Evertiq Teknik | 27 juni 2014

Mycket nytt på TEC i Lund

TEC 2014 i Lund innebÀr bÄde kÀra Äterseenden och en hel del nytt nÀr elektronikeventet slÄr upp portarna i september.
Det Àr det fjÀrde Äret som endagseventet TEC besöker Lund. Tanken Àr att besökarna hÀr under en dag har möjligheten att knyta nya kontakter, besöka utstÀllarna och inte minst lyssna till en blandad kompott seminarier som tar olika grepp pÄ industrin ur olika synvinklar.

Programmet hĂ„ller pĂ„ att vĂ€xa fram och vi ska inte gĂ„ hĂ€ndelserna i förvĂ€g genom att avslöja allt. Men nĂ„gra russin kan vi plocka ur den jĂ€sande degen: InnovationstĂ€vlingen som kontraktstillverkaren Inission hĂ„ller i tillsammans med Almi och SEB Ă„tervĂ€nder. Även denna gĂ„ng ligger en miljon i potten för den bĂ€sta elektronikrelaterade idĂ©n.

PĂ„ den tekniska fronten fĂ„r vi besök av mönsterkortstillverkaren Aspocomp som ska prata om hur man hanterar vĂ€rme i konstruktioner och den allt mer aktiva rollen som mönsterkortet hĂ€r spelar. Yehoshua Shoshan frĂ„n Innofour kommer att tala om hur man kan tillverka mer pĂ„litligt med hjĂ€lp av ”Physics of Failure”.

Och som sagt: vi har utöver detta ytterligare nĂ„gra spĂ€nnande programpunkter och nyheter som kommer att presenteras lĂ€ngre fram – sĂ„ se till att kika in pĂ„ programmet dĂ„ och dĂ„ sĂ„ att du inte missar nĂ„got.

För att anmĂ€la dig som utstĂ€llare gĂ€ller som vanligt först till kvarn och det Ă€r ett begrĂ€nsat antal platser kvar. Mer information om att boka en table top eller för att registrera dig som besökare (vilket givetvis Ă€r kostnadsfritt) – besök denna lĂ€nk. DĂ€r finns ocksĂ„ programmet samt övrig information.

TEC i Lund arrangeras den 25:e september av branschtidningen Evertiq. Platsen Àr som vanligt Scandic Star Hotel.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1