Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dmitry naumov dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 juni 2014

Ny testmetod kan gynna Perten

RVA-metoden (Rapid Visco Analyser) för att bestämma gelatinerings-temperaturen på ris, öppnar upp för nya affärer hoppas Perten.
Metoden har fått godkänt enligt AACCI. Gelatinerings-temperatur används för att mäta tillagning av ris och processerings-potential. En snabbare metod har efterfrågas av branschen, skriver Perten. Med RVA ska man enligt företaget spara både tid och pengar, då mindre av råvaran går åt i testet.

RVA ska dessutom ge ett mer tillförlitligt testresultat.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2