Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© shawn hempel dreamstime.com Elektronikproduktion | 30 juni 2014

Ny order för Ascom

Stockholms Läns Landsting (SLL) investerar 10,4 miljoner svenska kronor i ett avancerat meddelandesystem för vårdkritisk kommunikation från Ascom.
Avtalet med Ascom som sker i samarbete med Telia, är en del av Stockholms Läns Landstings satsning på att uppföra ett nytt universitetssjukhus. Sjukhuset kommer att ha 630 vårdplatser och kommer att ligga i Solna. Efter gängse anbudsförfarande har Ascom fått förtroendet av SLL att förse det nya sjukhuset med system för hantering av meddelanden som gäller vårdkritisk kommunikation.

– Vi har en komplett lösning, lång erfarenhet, goda referenser och har i den här upphandlingen visat att vi är ett mycket konkurrenskraftigt alternativ när det gäller modern kommunikationsteknik i vårdmiljöer, säger Aage Rask Andersen, Managing Director, Ascom Nordic.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1