Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rob hill dreamstime.com Embedded | 01 juli 2014

Prevas får order från Tekniska verken i Linköping

Prevas ska hjälpa Tekniska verken i Linköping med att ta fram en modern systemlösning för att framtidssäkra miljö- och energirapportering.
Prevas leverans omfattar en komplett systemlösning för miljö- och energirapportering, implementering, service, underhåll, uppdateringar samt support av systemet. Efter drifttagningen startar ett 3-årigt support- och underhållsuppdrag med option på ytterligare två år.

- Vi har gjort en grundlig förstudie för att ta fram och definiera våra krav på ett nytt, modernt och framtidssäkrat system för miljö- och energirapportering avseende produktionen av värme, el och kyla i våra anläggningar. Ett grundläggande krav är att vi ska kunna hantera vår övervaknings- och uppföljningsprocess i ett gemensamt system, säger Claes Vallin, processägare uppföljning produktion och miljö på Tekniska verken.

- I upphandlingen har Prevas visat sig vara lyhörda för våra krav och kan dessutom leverera mervärde för oss i sin systemlösning. Prevas system står starkt i konkurrensen med andra leverantörers lösningar och vi ser fram emot ett intressant och spännande genomförande tillsammans med Prevas, fortsätter Claes Vallin.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2