Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© fotosonar dreamstime.com Elektronikproduktion | 07 juli 2014

JOT öppnar kontor i Silicon Valley

JOT Automation har beslutat att öppna upp ett nytt kontor i hjärtat av IT-världen.
Finska JOT Automation satsar nu på sin närvaro i USA genom öppnandet av det nya kontoret. Rekryteringen av personal har startat. På plats kommer man att ha key account manager för spelare i regionen, försäljning, marknadsföring samt teknisk support. Det här innebär alltså en fortsättning på det amerikanska äventyret då bolaget för några år sedan startade upp sitt kontor i amerikanska San Diego.

"Smarta telefoner,”bärbar” elektronik, life science-teknik och sakernas Internet för elektronik till varje område av våra liv och multiplicerar tillverkningsvolymerna av smartare enheter. Samtidigt kommer ”handgjort i Asien” inte att pågå, automatiserad tillverkning kommer att ta sin plats i Asien, och vi ser en elektroniktillverknings-renässans på amerikansk mark”, skriver bolaget.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2