Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© albert lozano dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 juli 2014

CTT Systems AB - snart i ryska cockpitar

CTT Systems AB har blivit valda av det ryska bolaget JSC PDC Teploobmennik att leverera cockpit-befuktare till Irkuts MC-21 flygplansfamilj.
JSC PDC Teploobmennik, baserade i Nizhny Novgorod Ryssland, är systemleverantör av så kallat Integrated Air Management på MC-21 flygplanet. CTTs cockpit befuktare kommer att vara standardutrustning och installeras direkt i fabrik på samtliga MC-21 flygplan.

MC-21 flygplanet är under utveckling, med första flygning planerad under år 2015 och första leverans av flygplanet år 2017. Flygplanet tillverkas av Irkut och Yakovlev Design Bureau som ingår i United Aircraft Corporation (UAC) gruppen. Det tvåmotoriga MC-21 flygplanet kommer att byggas i tre olika storlekar för kort och medeldistanstrafik med en kapacitet mellan 150 och 210 passagerare. Flygplansprogrammet har totalt beställningar på 276 flygplan varav 175 är fasta beställningar.

– Vi är glada att man har valt att ha CTTs cockpit befuktare som standard på samtliga MC-21 flygplan, kommenterar CTTs vd Torbjörn Johansson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2