Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© arkadiusz weglewski dreamstime.com Komponenter | 17 juli 2014

RS Components och Allied Electronics avtalar med Rohm

RS Components och Allied Electronics (Allied) har undertecknat ett avtal med ROHM Semiconductor som positionerar RS och Allied som auktoriserade distributörspartners för elektronikkomponentleverantören.
RS och Allieds nya status som auktoriserade distributörer stÀrker bolagets allians med ROHM och utgör en plattform som gör det möjligt att bredda urvalet av de ROHM-komponenter som finns tillgÀngliga direkt frÄn lagren i distributörens globala lagerlokaler betydligt, skriver bolagen.

Jonathan Boxall, Global Head of Semiconductors pĂ„ RS Components, kommenterar: ”En konsolidering av förhĂ„llandena med leverantörer som ROHM blir allt viktigare i vĂ„ra försök att upprĂ€tthĂ„lla hög produkttillgĂ€nglighet för vĂ„ra kunder och förutse deras framtida behov. Den globala efterfrĂ„gan pĂ„ halvledare fortsĂ€tter att stiga, sĂ„ det Ă€r viktigt att vĂ„rt utbud speglar detta och möter konstruktörernas och inköparnas behov av att snabbt och enkelt köpa in komponenter pĂ„ denna mycket konkurrensutsatta marknad.”

”Inköpet av integrerade kretsar för komplexa konstruktioner Ă€r en tidskrĂ€vande uppgift för ingenjörer och inköpare pĂ„ grund av det enorma utbud av enheter som vi nu tar till marknaden”, sĂ€ger Masaki Sakai, Director of Euro-American Sales pĂ„ ROHM. ”Det faktum att vi nu fĂ„r ombord RS och Allied som auktoriserade distributörspartners kommer att förenkla och snabba pĂ„ denna process, ge kunderna tillgĂ„ng pĂ„ nĂ€tet till allt fler av vĂ„ra enheter och göra det möjligt för oss att svara mer effektivt pĂ„ den vĂ€xande efterfrĂ„gan.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1