Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© krzysztof gorski dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 juli 2014

Ny order för Obducat

Obducat har fått en order på ettEITRE 6 NIL-system för leverans till City University of Hong Kong.
Ordervärdet uppgår till 3 miljoner Hongkongdollar (2,6 miljoner kronor). EITRE systemet kommer att användas i Professor Stella Pangs forskningsarbete på Department of Electronic Engineering vid City University of Hong Kong.

EITRE-systemet kommer att användas för forskningsarbete inom områdena 3D-strukturer och vävnadsframställning. NIL är den enda nanomönstringsteknik som möjliggör repeterbar och fullt kontrollerbar produktion av 3-D ytor på nanometernivå. Dessa nanobaserade 3D-komponenter kommer att integreras som biosystem med multipla sensorer och stimulatorer för användning vid medicinsk övervakning, diagnostik, behandling samt som medicinska proteser, skriver bolaget.

- Vi är mycket stolta över att det välkända City University of Hong Kong har valt Obducat som leverantör. Denna installation, som är Obducats första i Hong Kong, är av stor betydelse då Hong Kong utvecklas till ett mycket viktigt FoU nav i Asien, säger Patrik Lundström, CEO, Obducat.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1