Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© oliver sved dreamstime.com Embedded | 02 september 2014

JLT levererar stryktåliga datorer till Polen

JLT Mobile Computers, som arbetar med utveckling och tillverkning av styrktÄliga datorer, har fÄtt en order pÄ dryg 70 datorer till en av Polens största hamnar.
Ordern gÀller leveransen av över 70 stryktÄliga mobila datorer och modem för ett EU-finansierat projekt. utrustningen ska anvÀndas för uppgradering av det trÄdlösa kommunikationssystemet vid Baltic Container Terminal Gdynia, (BCT), en av de största containerterminalerna i hela den baltiska regionen.

– En transporthamn utgör mĂ„nga utmaningar för informationsteknologi. Det var nödvĂ€ndigt att utrustningen kunde integreras i en tillförlitlig infrastruktur med anvĂ€ndning av 3G-anslutning för att stödja en sömlös överkoppling mellan nĂ€tverk, kommenterade Peter Lundgren, försĂ€ljningsdirektör Europa pĂ„ JLT Mobile Computers.

Budgivningen för projektet var öppen för alla men endast en liten grupp leverantörer var sÀkra pÄ att de skulle kunna klara de strikta krav som EU hade stÀllt, skriver bolaget. Syftet med projektet var att ersÀtta förÄldrad smalbandsteknik.

― Den huvudsakliga utmaningen vid denna typ av projekt Ă€r att kunna tillhandahĂ„lla utrustning som Ă€r driftsĂ€ker i dessa tuffa miljöer och som levererar rĂ€tt funktionalitet, sĂ„som trĂ„dlös tĂ€ckning i hela hamnen. Genom att vi valde JLT:s VERSO 12 datorer och JLT:s jLink stryktĂ„liga modem klarade vi utmaningen och kunde utfĂ€rda den 5-Ă„riga garanti som krĂ€vdes. Med JLT:s produkter kan kunden förvĂ€nta sig ett lĂ„ngsiktigt skydd för sin investering, förklarade Tomas Girdzevičius, vd pĂ„ Autepra.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2