Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© bellemedia dreamstime.com Elektronikproduktion | 03 september 2014

Ny ekonomichef för ABB Sverige

Athma Sharma ersätter Lena Andersson som utsetts till finansdirektör för ABB Storbritannien med start den 1 november 2014.
Athma Sharma är auktoriserad revisor från Institute of Chartered Accountants i Indien och har även en kandidatexamen i handel från universitetet Madurai Kamaraj. Han är indisk medborgare och har arbetat på ABB sedan 1989 i olika befattningar, bland annat som bolagscontroller, lokal divisionscontroller, koordinator för kundfokus i Indien, samt varit chef för koncernfunktion Corporate Control i Zürich, Schweiz.

I sin senaste roll var han controller för den globala affärsenheten Medium Voltage Products inom division ABB Power Products. I sin nya roll kommer Athma Sharma lokalt att rapportera till Johan Söderström, vd för ABB Sverige, samt ingå i ledningsgruppen för ABB Sverige.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1