Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© roman ivaschenko dreamstime.com Mönsterkort | 05 september 2014

IPC-standard i fokus på TEC Lund 2014

Nu börjar det nĂ€rma sig TEC-tider. Den 25:e september Ă€r det dags för den fjĂ€rde upplagan i Lund. PĂ„ scenen möter vi bland annat mönsterkorts-”gurun” Esbjörn Johansson.
Esbjörn Johansson Ă€ntrar scenen den 25:e september för att prata om IPC-standarder och hur man utformar en mönsterkortsspecifikation som ger ett producerbart mönsterkort. Ämnet Ă€r i synnerhet aktuellt efter det paradigmskifte som sker och dĂ€r mĂ„nga tillverkare nu vill röra sig Ă„t IPC.

– Det kan lĂ€tt bli lite missförstĂ„nd och man kanske inte riktigt har satt sig in i hur det fungerar nĂ€r man skriver IPC. Jag ska försöka reda ut lite frĂ„getecken, ge grundlĂ€ggande tips och vad man behöver tĂ€nka pĂ„ sĂ„ att man inte överspecificerar, förklarar Esbjörn Johansson.

Han kommer ocksÄ att prata om toleranser, nÄgot som inte Àr helt tydligt nÀr det gÀller IPC, och hur man utformar dessa sÄ att de Àr rimliga.

TEC Lund 2014 arrangeras pÄ Scandic Star Hotel. Att besöka eventet Àr kostnadsfritt. För anmÀlan och mer information om programmet, besök denna lÀnk.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1