Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dirk ercken dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 september 2014

Patrik Pettersson till Testhouse Nordic

Testhouse Nordic, oberoende distributör av test- och mätinstrument, har nyanställt Patrik Pettersson som Account Manager.
Patrik Pettersson kommer närmast från Tektronix där han tillbringat de senaste 17 åren inom försäljning, applikationsstöd, och service & support - såväl i Sverige som internationellt. Han beskrivs ha en gedigen kunskap och erfarenhet av mättekniska lösningar inom test och mät samt telekom-/datakom. Patrik Pettersson kommer att förstärka den svenska säljkåren och sälja företagets kompletta portfölj av instrument, där bland annat Keysight (f.d. Agilent/HP), Fluke Networks, Spectracom/Pendulum, VeEx och Flir ingår.

”Vi är glada att ha kunnat rekrytera Patrik och därmed förstärka vår närvaro och kompetens i Sverige, när det gäller att hitta optimala lösningar på våra kunders mätproblem”, säger Thomas Westerlund, vd för Testhouse Nordic.

© Testhouse Nordic

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1