Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© demarco dreamstime.com Elektronikproduktion | 12 september 2014

CTT ingår avtal med B/E Aerospace

Svenska CTT, som arbetar med produkter för aktiv kontroll och styrning av luftfuktigheten i flygplan, har ingÄtt ett exklusivt marknadssamarbetsavtal med B/E Aerospace Inc.
Avtalet innebÀr att B/E marknadsföra CTTs Zonal Drying och Cair-produkter. B/E har dessutom ingÄtt ett aktieÀgaravtal med CTTs tvÄ största aktieÀgare, Trulscom Förvaltning AB och Volito AB enligt vilket Trulscom Förvaltning och Volito bland annat Ätagit sig att rösta för en riktad nyemission till B/E. B/E kommer att Àga mindre Àn 10 procent av aktierna i CTT.

“B/E Ă€r i kraft av sin starka marknadsposition inom kabininteriör en ideal partner som medför ökade försĂ€ljningsmöjligheter för Cairℱ genom att vĂ„r position som singel-source till Airbus och Boeings nya lĂ„ngdistansflygplan Ă€ven kan sprida sig och fĂ„ genomslag pĂ„ breda retrofit marknaden", kommenterar Torbjörn Johansson, VD pĂ„ CTT. ”Detta i kombination med B/E’s starka commitment att driva pĂ„ marknadsutvecklingen för Zonal Dryingℱ och Cairℱ samt genom access till nya marknadssegment, sĂ„som business jets, kommer medföra ökad medvetenhet om vĂ„ra produkter och har potential att signifikant öka den installerade basen av vĂ„ra produkter.”

“Vi ser fram emot att kunna erbjuda CTT’s kompletterande och unika produkter till vĂ„ra kunder i syfte att öka flygbolagens kĂ€nnedom, öka marknadsnĂ€rvaron och pĂ„skynda försĂ€ljningstillvĂ€xten”, sĂ€ger Amin Khoury, Chairman och CEO pĂ„ B/E Aerospace, Inc. ”MĂ„nga flygbolag Ă€r i begrepp med att förbĂ€ttra sitt premiumklasserbjudande och kabinbefuktning Ă€r en nyckelfaktor till differentiering.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2