Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© tomas popelka dreamstime.com Embedded | 16 september 2014

Enea får kontrakt i USA

Enea signerar ett tjÀnsteavtal vÀrt 9,2 miljoner (1,3 MUSD) med ett amerikanskt företag inom flyg- och försvarsindustrin.
Enea och ett amerikanskt företag inom flyg- och försvarsindustrin har signerat ett nytt tjÀnsteavtal vÀrt 9,2 miljoner kronor (1,3 MUSD) under en 5 mÄnaders period.

Eneas nordamerikanska tjÀnsteverksamhet, som Àr baserade i Arizona, har utvecklat starka relationer och dessa har underlÀttat för att kunna leverera detta betydelsefulla projekt. Enea har tidigare levererat fullstÀndiga tjÀnstelösningar till kunden som inkluderar teknisk expertis, flexibla modeller och program management som sker pÄ plats hos kunden. Eneas nordamerikanska team har för detta avtal tagit fullt ansvar för program management och leverans av ett avancerat visningsprogram för flygelektronik, inklusive de krav, den design och den utveckling som krÀvs för programvaran samt validering av komponenterna.

“Flyg- och försvarsindustrin Ă€r ett viktigt segment för vĂ„r globala tjĂ€nsteverksamhet och vi börjar att se en viss ökning i de projekt som Ă€r finansierade av den amerikanska statsbudgeten”, sĂ€ger Anders Lidbeck, VD och Koncernchef för Enea. ”Detta kontrakt visar pĂ„ denna kunds fortsatta förtroende för Enea och vĂ„r expertis inom design, utveckling, integration, test och underhĂ„ll av programvara och system för flygindustrin. Det Ă€r mycket glĂ€djande.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1