Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Teknik | 18 september 2014

Evertiq på scenen i Lund

TEC nĂ€rmar sig med stora steg och jag – Dennis – och min kollega Joakim hĂ„ller för fullt pĂ„ med att finslipa vĂ„r presentation som vi ska hĂ„lla under dagen.
Vad Àr det dÄ vi ska stÄ och hÄlla lÄda om? Jo nÀmligen nÄgot sÄ sexigt som ny teknik, revolution och förÀndringar i branschen. DÀr sa jag en hel mening om precis inget alls. LÄt mig förtydliga.

Grafen, 3D-printing och tryckt elektronik, vad har de alla gemensamt? De har dubbats med ord som revolutionerande och landskapsförĂ€ndrande. Och precis som automation faktiskt revolutionerar industrin kan Ă€ven dessa göra det - men kom Ă€ven ihĂ„g att automationens intĂ„gande – som just hĂ„ller pĂ„ att ske – för med sig en del konsekvenser.

Det finns flera aspekter att belysa nĂ€r vi börjar prata om potentiella konsekvenser med ny teknik, den första Ă€r just det att det just Ă€r ”potentiella”, Ă€n sĂ„ lĂ€nge vet vi inget alls. Det andra Ă€r ju faktiskt hur hĂ€ftiga dessa grejer Ă€r.

Utan att sÀga för mycket sÄ kommer vi att bena oss igenom saker som; patentkrig, förÀndringar i tjÀnsteerbjudanden, flexibilitet, arbete, tjÀnster och tillverkningsprocesser.

Ni Ă€r varmt vĂ€lkomna att lyssna pĂ„ mig och Joakim medan vi stĂ„r och – som min pappa alltid sa – pratar som om vi hade förstĂ„nd till det.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2