Annons
Annons
© tiberius dinu dreamstime.com Elektronikproduktion | 18 september 2014

MTT Design Verification i nordiskt avtal med Future Facilities LTD

MTT Design and Verification har tecknat ett avtal med Future Facilities LTD att marknadsföra och sälja licenser samt ge teknisk support av CFD-verktyget 6SigmaET på den Nordiska marknaden.
"Simuleringsverktyget 6SigmaET är utvecklat för alla som brottas med värmeproblem i elektronikdesign eller som från konceptstadiet vill undvika kostsamma fallgropar som kan leda till problem med överhettning. Genom smarta objekt och omfattande komponentbibliotek byggs en modell av PCB och mekanik upp snabbt och effektivt utan behov av avancerade CAD-kommandon. En smart mesh ser till att inga viktiga områden blir försummade och flera effektiva lösare beräknar temperaturerna ner på kretsnivå genom fullskalig CFD", skriver bolagen.

Elektronikkylning är en utmaning som är tätt sammankopplad med EMC-problematiken och som MTT Design and Verification har mer än 60 års samlad erfarenhet av både som leverantörer och användare av testutrustning och
simuleringsprogram.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1