Annons
Annons
© edhar yralaits dreamstime.com Komponenter | 23 september 2014

Analog Devices EMEA-avtalar med EBV Elektronik

Analog Devices, som arbetar med chip i olika former inom signalbehandling, och distributören EBV Elektronik har skrivit ett distributions-franchiseavtal för EMEA.
Avtalet gäller för EMEA minus Ryssland, Ukraina och Israel och gäller från och med 3 november. EBV Elektronik kommer att representera ADI:s hela produktportfölj inklusive power managment, omvandlare och förstärkare.

"Vi välkomnar möjligheten att dra nytta av EBV Elektroniks dynamik och entreprenörskap. Detta kommer att ta oss till en ny kundbas i regionen", säger Carsten Suckrow, Vice President, Sales, EMEA hos ADI. "Vi inte bara öppnar en kanal som tar emot order, utan etablerar snarare ett samarbete med högt kvalificerade go-to-market-experter vars tydliga direktiv blir nyskapad efterfrågan och tillväxt."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1