Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© viscom Elektronikproduktion | 24 september 2014

Viscom samarbetar med Sincotron för nordisk marknad

Viscom AG har inlett ett samarbete med Sincotron Finland Oy om den nordiska och baltiska marknaden.
Viscom AG tillverkar system för optisk inspektion och röntgeninspektion. De har nu inlett ett distributionssamarbete med Sincotron Finland Oy som trÀder i kraft omedelbart. Sincotron Finland Oy blir ansvariga för försÀljningen av Viscoms inspektionssystem i Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. Sincotron Àr baserade i Lohja, Finland och deras produktportfolio spÀnner frÄn SMT-material till inspektionssytem och hela produktionslinjer. Nu lÀgger de till Viscoms kompletta systemportfolio till sin egen. Det rör sig om SMT-inspection, SPI (soldering paste inspection), AOI (automated optical inspection), AXI (automated X-ray inspection) och MXI (manual X-ray inspection).
"Med vÄr nya partner Sincotron Finland Oy kommer vi ha möjlighet att presentera prestandan hos vÄra inspektionssystem för automatisk optisk inspektion och röntgeninspektion mycket bÀttre," sÀger Torsten Pelzer, head of sales för Viscom, i ett pressmeddelande. "Sincotron har omfattande erfarenhet i SMT-materialomrÄdet sÄ vÄra nuvarande och blivande kunder kommer fÄ det ideala stödet i ÀmnesomrÄdet för AOI och röntgeninspektion. Jag ser fram emot ett bra och lyckat samarbete."
"Efter att ha noggrant utvÀrderat olika produktstrategier för inspektionsomrÄdet har vi kommit fram till att vÄrt samarbete med Viscom ger oss möjlighet att erbjuda ett komplett premiumerbjudande för kunder som söker kvalitet och möjlighet att kontrollera applikationer i elektronikproduktionsprocessen," sÀger Jani Laatikainen, vice president, Operations, för Sincotron Group i ett pressmeddelande. "Vi Àr extremt förvÀntansfulla över att jobba med Viscomteamet för vi uppskattar inte bara den tekniska kompetensen i inspektionsteknologin utan Àven det unika lÄngvariga engagemanget för industrin. Vi utökar vÄr rÀckvidd till marknaden för automatröntgeninspektion."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1