Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
©unbox therapy Teknik | 25 september 2014

Nya iPhone 6 Plus kan böjas i din ficka

Steve Jobs visade oss hur vi ska hÄlla en iPhone ordenligt. Nu verkar vi behöva tips för hur vi inte ska hÄlla en iPhone.
Som brukligt spekulerades det friskt under sommaren om hur nya iPhone skulle se ut och en flexibel eller böjd skÀrm verkade vara mÄngas önskan. Nu blev det inte sÄ men mÄnga iPhoneÀgare har ofrivilligt tagit saken i egna hÀnder bokstavligen talat.

PÄ webben, och pÄ Twitter i synnerhet, rapporteras det om böjda skÀrmar hos iPhone 6 Plus. Men den böjda skÀrmen Àr inte originaldesign. iPhone 6 Plus har visat sig vara lÀtta att böja och det Àr inte meningen. Det verkar som om att ha din nya telefon i framfickan pÄ dina byxor bidrar till den hÀr risken och den risken ökar markant om du sÀtter dig ner med telefonen fortfarande i framfickan.

SÄ tills Apple fixar detta smÀrre designfel kan ett par saker vara bra att tÀnka pÄ: anvÀnd bara lössittande byxor, lÀgg mobilen i handvÀskan eller lÀgg den i bakfickan för att se om den böjer sig Ät andra hÄllet. Eller var helt enkelt rÀdd om din nya smartphone.

Vill du se det med egna ögon? Kolla in videon nedan. Han har ocksÄ gjort en video för Galaxy Note 3 (lÀnk hÀr).

Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2