Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© grzegorz kula dreamstime.com Komponenter | 03 november 2014

Mike Britchfield blir vice vd, EMEA Sales hos Analog Devices

Analog Devices, Inc. tillkÀnnagav idag utnÀmningen av Mike Britchfield till vice vd, EMEA Sales.
I denna roll kommer han leda ett erfaret försÀljningsnÀtverk, som förser kunder med bÄde teknisk support och kundservice i regionen för att möta behoven hos alla kunder, antingen genom ADI:s direktförsÀljning eller distributionskanaler.

“Mike för med sig en mĂ€ngd erfarenheter inom teknik, marknadsföring och kundupplevelse till rollen”, sĂ€ger Thomas Wessel, Senior vice vd, Worldwide Sales and Marketing pĂ„ Analog Devices. “Hans passion och djupgĂ„ende förstĂ„else för ADI:s teknikportfölj samt hans starka kundengagemang Ă€r en stark kombination som gör det möjligt för honom att leda teamet i rĂ€tt riktning för att uppnĂ„ vĂ„ra mĂ„l för tillvĂ€xt”.

Mike Britchfield har varit hos ADI i 28 Är, och grundade och ledde han organisationen för marknadssegmentet Industrial and Instrumentation sedan Är 2009. FrÄn 1999 till 2009 var han produktlinjechef inom Converter-organisationen, dÀr ledde han flera teknikutvecklingsomrÄden inklusive den breda omvandlarutvecklingen och mer riktade produkter som de för den fordonsindustriella IBS-tillÀmpningen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1