Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© vladek dreamstime.com Elektronikproduktion | 10 november 2014

ZetaDisplay tecknar avtal med modeföretag i Norge

Twist Inn, ett Norgebaserat modeföretag, har slutit ett avtal med ZetaDisplay gÀllande deras medieplattform för Digital Signage och Last Meter Marketing.
Twist Inn som sÀljer mÀrkesklÀder kommer installera lösningen i alla sina fem butiker. Digital Signage kan översÀttas till svenska med digital butikskommunikation och innebÀr system för reklam och butikskommunikation som ger ljud, bild och film i butiker. Ofta handlar det om stora digitala bildskÀrmar. Med den nya digitala kommunikationen vill Twist Inn öka sina möjligheter att nÄ ut till sina kunder via sociala medier och i butik, enligt ett pressmeddelande.

- Vi Àr vÀldigt glada för vÄrt samarbete med Twist Inn. Vi arbetar mÄlmedvetet för att nÄ olika branscher inom detaljhandeln och vi tycker att fashion Àr en mycket spÀnnande mÄlgrupp. Med detta avtal ser vi ocksÄ frukterna av vÄr strategiska satsning pÄ vad som idag kallas Omni-Channel Communication, dvs att man kommunicerar med kunden via mÄnga olika kanaler dÀr butiken Àr en av dessa, sÀger Leif Liljebrunn, CEO ZetaDisplay AB i pressmeddelandet.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1