Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© zagorskid dreamstime.com Teknik | 11 november 2014

Seamless får ny stor order

Svenska Seamless fÄr sin nÀst största order nÄgonsin i och med avtal med en afrikansk operatör.
Ordern gÀller distribution för taltid och kontantkort och kommer frÄn en operatör i Afrika som levererar mobil- och internettjÀnster. Det innebÀr att Seamless gÄr in pÄ en ny marknad. Operatören ska börja anvÀnda Seamless transaktionsplattform ERS 360 för att hantera distributionen av taltid och internettid för kontantkort till mobilen för sina kunder. AffÀren Àr vÀrd drygt 1 miljon USD och omfattar ERS distribution av e-produkter och hantering av pÄfyllnad av kontantkort.

- Vi Àr glada över att kunna kommunicera att vÄr grundaffÀr fortsÀtter att vÀxa genom bland annat den hÀr rekordstora ordern. Detta visar Äterigen att vi har en stark position pÄ marknaden och att vi fortsÀtter att vÀxa bÄde i Afrika som marknad och inom telekom som bransch. sÀger Peter Fredell, VD för Seamless i ett pressmeddelande.

Transaktionsplattformen ERS 360 kommer att under hösten flyttas över till det nya dotterbolaget Seamless Distribution Systems AB som Àr helÀgt av Seamless Distribution AB. Nya VD:n pÄ dotterbolaget blir Tommy Eriksson, tidigare CTO pÄ huvudföretaget.

- Flytten av transaktionsplattformen till vÄrt nya dotterbolag Seamless Distribution Systems AB ligger i linje med vÄra generella strategiska planer. Vi renodlar detta verksamhetsomrÄde med syftet att öka flexibiliteten och vÄr förmÄga att ta till vara pÄ lönsamma möjligheter inom koncernens verksamhet. sÀger Peter Fredell, VD Seamless i ett pressmeddelande.

Just hanteringen av kontantkort och distribution av e-produkter Àr det affÀrsomrÄde dÀr Seamless har mÄnga internationella telekombolag som kunder. Grunden för Seamless tre affÀrsomrÄden Àr ocksÄ transaktionsplattformen. Företaget ligger förutom detta ocksÄ bakom den mobila plÄnboken SEQR dÀr Portugal blev det senaste landet att under hösten införa tjÀnsten.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2