Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© dimitry romanchuck dreamstime.com Elektronikproduktion | 11 november 2014

Handicare flyttar produktion till Sverige

Svenska Handicare AB flyttar nu sin produktion frÄn Kina till Sverige i och med ett nytt avtal med Inission Mikromakarna.
HjÀlpmedelsföretaget Handicare, dotterbolag till norska Handicare AS, har skrivit pÄ ett avtal med svenska Inission Mikromakarna. Avtalet rör tillverkning och affÀren Àr vÀrd runt 3 miljoner kronor det första Äret.

- Samarbetet med Handicare Àr jÀttespÀnnande, vi pÄ Inission tror starkt pÄ svensk produktion. Att konkurrera med de lÄga priserna i öst Àr inte lÀtt, istÀllet fÄr vi satsa pÄ andra kvaliteter som ökar vÄr konkurrenskraft. Bland annat kan vi producera snabbare, ha högre kvalité, vara flexiblare och ha bÀttre leveransprecision, sÀger Jörgen Hurula, Inission Mikromakarna i ett pressmeddelande.

Inission Àr ett företag som levererar tillverknings- och logistiktjÀnster inom avancerad industrielektronik. Handicares tjÀnster och produkter Àr till för att öka oberoendet hos funktionshindrade och deras sortiment bestÄr bland annat av rullstolar, trapplyftar och badrumsprodukter.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1