Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Harwin Komponenter | 12 november 2014

SATCO blir Harwins skandinaviska representant

Brittiska Harwin har valt svenska SATCO för ett samarbete om marknadsföring och distribution.
"Vi Àr glada över att ha utsett SATCO till att representera Harwin i en sÄdan nyckelmarknad", sÀger Gavin Darling, distributionsledare pÄ Harwin. "SATCO Àr vÀlkÀnda i Sverige för deras erfaranhet i hi-rel applikationer och Àr sÀrskilt starka i försvars-, rymd-, kollektivtrafik-, olja och gas- samt kommunikationssektorerna. Dessutom kommer den höga nivÄn pÄ teknisk och designexpertis de kan erbjuda vara till nytta för bÄde existerande och framtida kunder."

Harwin, som tillverkar bland annat komponenter och SMT-produkter, har slutit ett avtal med Stockholmbaserade SATCO Komponent AB. SATCO ska marknadsföra Harwins produktportfolio i Sverige och övriga Norden, men de ska Àven kunna erbjuda teknisk support till Harwins kunder i regionen. De produkter de rör sig om Àr bland andra Harwins Gecko- och Datamateprodukter, kontakdon och EZ surface mount kretskort-produkter.

"Harwin har en avundsvÀrd bredd av industriledande produkter och vi Àr vÀldigt stolta över att kunna lÀgga till en sÄdan prestigefull tillverkare till vÄr leverantörslista. Det finns ett stort behov för alla Harwins produkter i Skandinavien och vi tror att det kommer öka, sÀrskilt som mÄnga av de sektorer vi arbetar för har krav pÄ hi-rel kontaktdon sÄsom Harwins Gecko- och Datamateprodukter.", sÀger SATCOS VD Christer Sörving.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1