Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© yuriy chaban dreamstime.com Elektronikproduktion | 12 november 2014

Teknoprod vill fortsätta investera

Teknoprod Àr lite av Elmia Subcontractor-veteraner och betrÀdde den anrika marken första gÄngen redan 1986. Men som bolag Àr det nya saker som Àr i fokus.
Tidigare under Äret skrev Evertiq om att HSF Group och Teknoprod valde att gÄ skilda vÀgar och sedan dess har det hÀnt en del. Vd André Dziewanowski har en tydlig bild av framtiden:

– Under 2014 kan man sĂ€ga att vi har fĂ„tt helt klara riktlinjer efter att vi lĂ€mnat HSF. Nu satsar vi hĂ„rt pĂ„ marknadsföring och försĂ€ljning. Vi kommer bland annat att vara med pĂ„ tre mĂ€ssor i Sverige och tvĂ„ stycken i Polen. Vi kör pĂ„ hĂ„rt med bĂ„de nya affĂ€rer och nya marknader.

Du flaggade för att ni ocksÄ investerar en del för tillfÀllet?

– Det gör vi. Vi har tagit fram nya tekniker för att kunna vara en mer komplett leverantör. VĂ„ra planer nu Ă€r att utöka investeringarna under nĂ€sta Ă„r. Det handlar frĂ€mst om nya teknologier. Det Ă€r exempelvis avancerad teknologi inom ingjutning och en Komax-maskin med flera automatiska stationer.

Och hur kÀnns dÄ Elmia Subcontractor sÄ hÀr lÄngt?

– Vi har varit hĂ€r sedan 1986 sĂ„ vi trĂ€ffar mycket gamla kunder. Sedan vill vi sĂ„klart ocksĂ„ trĂ€ffa nya kontaktpersoner och trĂ€ffa bra underleverantörer till vĂ„r verksamhet, speciellt inom mekanik och plĂ„t. Sedan vill vi ocksĂ„ trĂ€ffa nya kundkontakter. I genomsnitt resulterar en sĂ„n hĂ€r mĂ€ssa i tvĂ„ nya kundkontakter och jag betonar att det största antalet kunder idag kommer via Internet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2