Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© stefan hermans dreamstime.com Komponenter | 18 november 2014

Swetouch hade det bra på Subcontractor

Swetouch ville ut pÄ Elmia Subcontractor för att synas lite mer pÄ marknaden. Extra tur för dem dÄ att vi hade vÀgarna förbi för en uppdatering.
Swetouch, som arbetar med olika former av knappsatser och knapplösningar, klÀmde in sig pÄ Elmia Subcontractor bland allt frÄn renodlade elektronikföretag till mer mekaniska aktörer och plastföretag.

– Man kan ju sĂ€ga att vi har plast ocksĂ„ som en förlĂ€ngning av vĂ„ra produkter. Vi jobbar ju med knappsatser och knapplösningar och dessa mĂ„ste sedan appliceras pĂ„ nĂ„gonting - antingen en plastbĂ€rare eller stĂ„lbĂ€rare. Av den anledningen tycker jag att vi passar bra in pĂ„ den hĂ€r mĂ€ssan, sĂ€ger Magnus Eek.

Vad kan ni sÀga om Äret sÄ hÀr lÄngt för er del?

– Jag tycker att det har varit ett riktigt bra Ă„r för vĂ„r del. Sen kan man vĂ€l sĂ€ga som sĂ„ att om man ska gĂ„ efter hur marknaden kĂ€nns Ă€r det lite lugnare nu men det har varit bra fart tidigare. Det Ă€r vĂ€l vĂ„ran kĂ€nslan, sedan hade vi haft en stadig kĂ€nsla under alla vĂ„ra tio Ă„r.

Företagets produkter Äterfinns idag inom exempelvis fartyg och bÄtar, medicinsk industri, maskininterfaces och sÀkerhetsprodukter.

Om du avslutningsvis fÄr lyfta fram nÄgon tekniktrend som kunder hÀr pÄ mÀssan intresserat sig för i Är, vad Àr det dÄ du vill nÀmna?

– Det Ă€r i sĂ„dana fall belysta tangentbord och knappsatser som har exempelvis backlight eller annan form av belysning av produkten. De ska helt enkelt kunna synas i mörker och anvĂ€ndas dygnet runt. Sedan Ă€r det mycket plastdetaljer ocksĂ„ som jag mĂ„ste lyfta fram, det gĂ„r lite hand i hand.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1