Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 april 2002

Analog satsar på internet

Analog Devices startar konstruktionsportal pÄ internet för snabbare produktutveckling.
Analog Devices lanserar en ny version av sin webbplats, som innehÄller en ny hemsida med funktioner för ett virtuellt konstruktionscenter. Detta Àr en strategisk ÄtgÀrd i syfte att bredda Analog Devices online-tjÀnster.

Det virtuella konstruktionscentret Àr en portal dÀr anvÀndarna kan hitta den allra senaste produktinformationen och tjÀnsterna. InnehÄllet omfattar data, modeller och utvecklingsverktyg, som online-berÀkningshjÀlpmedel för applikationsdata, produktdatablad, annat tekniskt forskningsmaterial och inköpsinformation.

"Den nya webbplatsen Àr ett heltÀckande konstruktionsverktyg", sÀger Pascal Cerruti, ansvarig för marknadskommunikation pÄ Analog Devices i Europa. "VÄr undersökning visar att konstruktionstekniker, som Àr de frÀmsta anvÀndarna av vÄr webbplats, behöver mer Àn bara produkt- och teknikdata. Vi underlÀttar deras jobb genom att förse dem med aktuell produktinformation samt de verktyg och tjÀnster de behöver för att kunna arbeta effektivt."

Ett exempel pÄ omarbetningen av hemsidan Àr att de som idag anvÀnder tjÀnsterna i myAnalog.com kan nu lÀgga upp och specialanpassa sina egna sidor med information som Àr av sÀrskilt intresse för dem. De kan till exempel fÄ information regelbundet via e-postmeddelande om de nyheter eller uppdateringar som sker inom deras speciella omrÄden.

I framtiden planerar Analog Devices ytterligare online-tjÀnster. Avsikten Àr att kunna hjÀlpa kunderna sÄ att de kan utveckla sina kretskort online snabbare Àn offline. Produkterna kan dÀrigenom komma in i produktionscykeln mycket snabbare.

Besök webbplatsen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2