Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© aydindurdu dreamstime.com Elektronikproduktion | 25 november 2014

PowerCell expanderar verksamheten i Asien

PowerCell Sweden AB, ett miljöteknikbolag inom brÀnslecellsteknik, expanderar sin internationella verksamhet i Asien.
PowerCell Korea Inc. har etablerats i huvudstaden Seoul. "Vi ser en stor potential för vÄra lösningar i Sydkorea och resten av den asiatiska marknaden", sÀger Magnus Henell, VD, PowerCell Sweden AB.

PowerCell, som redan har sÄlt nÄgra brÀnslecellssystem i regionen, etablerar nu sin nÀrvaro i Sydkorea för att pÄvisa sitt lÄngsiktiga engagemang för kunderna i Asien.

Sydkorea, en stark marknad för brÀnsleceller, liksom resten av den asiatiska regionen Àr viktiga marknader för PowerCell Sweden AB. Sydkorea har satt upp vÀl definierade mÄl för att minska energiförbrukningen i landet och de Àr dÀrmed mycket intresserade av lösningar för förnybara energikÀllor.

BrÀnslecellsmarknaden i Sydkorea har utlösts av statliga subventioner under "1 miljon grön energihus projektet" av KEMCO (Korea Energy Management Corporation), och under 2015 -2020 vÀntas marknaden för fristÄende 5kW till 25kW brÀnslecellsystem vÀxa snabbt. Detta Àr den viktigaste mÄlgruppen för PowerCell Sweden AB och dess helt nya generation S2-stack med en skalbar uteffekt pÄ mellan 5kW till 25kW.

I Sydkorea marknadsför bÄde Hyundai och Kia Motor Group brÀnslecellsdrivna fordon pÄ marknaden, vilket ytterligare kommer att stÀrka en solid kommersiell ökad efterfrÄgan pÄ brÀnslecellsteknik.

- Vi har lÀrt oss att vÄra lösningar Àr mycket konkurrenskraftiga och matchar kraven bland sydkoreanska potentiella kunder i synnerhet, vilket tillÄter oss att expandera vÄr verksamhet vÀsentligt. Med vÄr etablerade nÀrvaro i Sydkorea visar vi pÄ engagemang för den asiatiska marknaden och vi ser fram emot att vÀxa verksamheten ytterligare i denna region, sÀger Magnus Henell, VD för PowerCell Sweden AB.

- 2015 kommer att bli startÄret för PowerCells försÀljning i regionen, dÄ de flesta industriföretag har visat stort intresse för PowerCells teknologi och produkter. Vi avser att etablera partnerskap med viktiga industriella aktörer under 2015 för att öka PowerCells fotavtryck. Vi Àr ganska sÀkra pÄ att vi kommer att vara en betydande aktör pÄ den sydkoreanska brÀnslecellsmarknaden redan 2016, avslutar Daniel Han, VD för PowerCell Korea Co. Ltd.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2