Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© Nordic Industries & Technology Elektronikproduktion | 25 november 2014

Utbyggnad och 'all time high' summerar 2014

Kontraktstillverkaren Nordic Industries & Technology Àr fÀrdiga med utbyggnaden av sina produktionslokaler. Och 2014 blir dessutom all time high.
Om ni hÀngt med i nyhetsflödet runt kontraktstillverkaren Nordic Industries & Technology i BrÀkne-Hoby utanför Ronneby sÄ vet ni att de investerat kraftigt under senare Är. Flera nya maskiner har tillkommit, nu senast blev det en selektiv-lödningsmaskin av modellen ERSA Versaflow 3/66 med dubbla lödsektioner.

– Vi har gjort den hĂ€r investeringen för att möta det ökade behov vi ser inom selektivlödning för de produkter vi kör. Vi vill helt enkelt möta kommande behov hos vĂ„ra kunder och öka kapaciteten, förklarar vd HĂ„kan Svensson som menar att kapaciteten nu kommer att öka med mellan 100-150 procent.

Utöver investeringen har man ocksÄ fÄtt klart den nybyggnad som gjorts till den befintliga produktionshallen. Totalt handlar det om 130 nya kvadratmeter vilket lÀgger totalen pÄ ungefÀr 1200 kvadratmeter.

– Det hĂ€r Ă€r nĂ„got vi har gjort dels för att fĂ„ plats med den nya maskinen och samtidigt frigöra ytor pĂ„ andra stĂ€llen och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt fĂ„ till ett bĂ€ttre flöde. Vi har varit lite trĂ„ngbodda dĂ„ vi har investerat i ganska mycket nya maskiner de senaste Ă„ren.

Och vad kan dÄ sÀgas om 2014 nÀr vi sakteliga börjar summera?

– Det har varit ett riktigt bra Ă„r för oss. Vi kommer att göra 'all time high' 2014. Dels har vi fĂ„tt in lite nya kunder och dels har vi en del befintliga kunder som har sĂ„lt bĂ€ttre. Vi har en god organisk tillvĂ€xt.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1