Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© rob hill dreamstime.com Elektronikproduktion | 08 december 2014

LightLab inleder nytt samarbete

LightLab Sweden AB och Nanyang Technological University (NTU Singapore) inleder ett samarbete för att utveckla nästa generation av kostnads- och energieffektiv belysningsteknik.
I det nya partnerskapet ligger värdskapet för det gemensamma forskningsprogrammet på NTU:s LUMINOUS! Centre of Excellence for Semiconductor Lighting and Displays. NTU:s forskningscentrum, med inriktning på energieffektivitet och kvalitetsbelysning och -skärmar,kommer att bidra med expertis och faciliteter i partnerskapet - med mål att utveckla nästa generations belysningsteknik.

Professor Hilmi Volkan Demir, chef för LUMINOUS!:

"Detta gemensamma forskningsprogram kommer att bygga på NTU: s styrkor inom teknik och vetenskap, och vår bevisade meritlista från industrisamarbeten och innovationer. Genom NTU: s LUMINOUS!, ett kompetenscentrum inom vårt nylanserade Photonics Institute, ser vi fram emot att samarbeta med LightLab och utveckla nya kostnadseffektiva tekniker inom belysning för framtiden."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1