Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© huguette roe dreamstime Teknik | 09 december 2014

Sims Recycling tecknar logistikavtal

ElektronikÄtervinningsföretaget Sims Recycling Solutions AB tecknar exklusivt 4PL-avtal med Transportören AB.
”Vi pĂ„ Sims befinner oss i en oerhört expansiv fas av vĂ„r Nordiska verksamhet. PĂ„ grund av det ville vi lĂ€gga större fokus pĂ„ vĂ„r kĂ€rnverksamhet och vĂ„rt erbjudande till marknaden. DĂ€rför var denna lösning med outsourcing av vĂ„ra transport- & logistikbehov perfekt för oss.” sĂ€ger Sargon Chanko, försĂ€ljningschef pĂ„ Sims Recycling Solutions AB

FrÄn och med den första januari 2015 vÀljer Sims Recycling Solutions AB att anlita Transportören AB för logistik- & transport, leverantörsförhandling, flödesoptimering sÄvÀl som ekonomisk kontroll och rapportering.

Transportören AB:s kontor i Norrköping kommer att fungera som en förlÀngd- & förstÀrkt arm av Sims logistikavdelning och kommer först och frÀmst att ansvara för materialinsamling, emballagehantering och linjetrafiker till Sims.

– Det kĂ€nns vĂ€ldigt spĂ€nnande att arbeta med Sims eftersom de har ett sĂ„ brett behov; Walking Floor-trailers, skĂ„p-ekipage, bulktransporter och tĂ„g. Vi förstod direkt att Sims var pĂ„ jakt efter nĂ„gon som kunde samordna hela kedjan; frĂ„n det att ett företag vĂ€ljer att pĂ„ ansvarsfullt sĂ€tt Ă„tervinna sin förbrukade elektronik – till dess att materialet Ă€r ordentligt omhĂ€ndertaget av Sims personal.” sĂ€ger Erik Söderström, marknadsansvarig pĂ„ Transportören AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1