Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© jakub krechowicz dreamstime.com Elektronikproduktion | 15 december 2014

GPV storinvesterar i ny lina

Danska EMS:aren GPV kommer att byta ut en full produktionslina i Danmark mot Yamaha-utrustning.
Nu i december sker förändringar i GPV:s produktion då man bestämt sig för att införskaffa ny utrustning för ytmontering.

Företaget säger att uppgraderingen är nödvändig i en allt mer komplex industri definierad av nya sorters komponenter och automationskrav för att behålla konkurskraftig dansk produktion. Mångmiljonavtalet innebär att GPV genom distributören Core-EMT kommer att uppgradera utrustningen i en produktionslina. Det handlar om maskiner för screentryck, ytmonterings-maskiner och AOI ur YS-serien från Yamaha.

"Vi är mycket nöjda med den här överenskommelsen. I en tid då mycket av produktionen flyttas till Asien har vi arbetat hårt för att vara konkurrenskraftiga i vår danska fabrik. Detta är en viktig signal för oss att sända ut: att den danska delen av GPV nu är helt i nivå med den tekniska utvecklingen", säger Bo Lybæk, CEO för GPV.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1