Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© ingrid prats dreamstime.com Elektronikproduktion | 19 december 2014

Etteplan och Vattenfall inleder långsiktigt samarbete

Etteplan utses till en av Vattenfalls A-leverantörer och har tecknat ett ramavtal .
Etteplan har tecknat ett nytt ramavtal med Vattenfall AB. Ramavtalet täcker tekniska konsulttjänster avseende Vattenfalls kraft- och värmeenheter i Sverige under perioden 2015–2017 med en möjlig förlängning på ett år.

Vattenfall har dessutom gett Etteplan A-leverantörsstatus, vilket är den högsta status en leverantör kan få av företaget. Systemet med A-leverantörer syftar till ett fördjupat samarbete över lång tid.

– Vi är väldigt stolta över att Vattenfall har utnämnt oss till A-leverantör. Vi är trygga med att vi kan tillföra nytt tänkande inom ingenjörs- och teknikområdet, till exempel från våra erfarenheter och expertis inom outsoursing. Vi är säkra på att samarbetet kommer att resultera i förbättrad kostnadseffektivitet för Vattenfall, säger Mikael Vatn, SVP Etteplan Sweden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2