Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© alexander fediachov dreamstime.com Teknik | 23 december 2014

Distributionsavtal och order på RayStation i Thailand

RaySearch Laboratories har ingÄtt ett lÄngsiktigt distributionsavtal med Kamol Sukosol Electric Co. (KEC) baserat i Bangkok, Thailand.
Avtalet innebÀr att KEC ansvarar för marknadsföring, försÀljning och service av RaySearchs dosplaneringssystem RayStation pÄ den thailÀndska marknaden.

KEC Àr en ledande distributör av strÄlterapiutrustning och representerar flera internationella leverantörer av utrustning sedan mer Àn 30 Är. Avtalet har redan resulterat i den första ordern pÄ RayStation i Thailand frÄn Lopburi Cancer Hospital i Mueang-distriktet.

”Vi Ă€r vĂ€ldigt glada för möjligheten att representera RaySearch i Thailand. VĂ„rt partnerskap med RaySearch passar perfekt med vĂ„r inriktning att tillhandahĂ„lla de senaste lösningarna inom strĂ„lterapi till den thailĂ€ndska marknaden. Vi ser fram emot ett lĂ„ngt och framgĂ„ngsrikt partnerskap med RaySearch”, sĂ€ger Daranee Sukosol Clapp, Executive Vice President, Kamol Sukosol Electric Co.

”Kamol Sukosol Electric Co. Ă€r en ledande distributör av strĂ„lterapiutrustning sĂ„ vi Ă€r vĂ€ldigt glada för det hĂ€r avtalet. Vi kommer nu att samarbeta för att stödja Lopburi Cancer Hospital och i framtiden andra thailĂ€ndska kliniker. Vi har nu erhĂ„llit order pĂ„ RayStationÂź frĂ„n 19 olika lĂ€nder sĂ„ vi har verkligen etablerat oss som en global leverantör av mjukvara för strĂ„lterapi”, sĂ€ger Johan Löf, VD för RaySearch.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1