Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© mariusz szachowski dreamstime.com Teknik | 24 december 2014

Kentima och Nexonik skriver avtal för den tyska marknaden

Som ett resultat av en omfattande expansion pĂ„ den europeiska marknaden har Kentima gĂ„tt in pĂ„ den tyska marknaden genom ett nytt distributörsavtal med Nexonik, ett företag som har sin bas utanför DĂŒsseldorf.
Nexonik Àr ett distributionsföretag pÄ frammarsch som erbjuder sina kunder ett stort mervÀrde samt expertis och högkvalitativa produkter med fokus pÄ videoövervakningsmarknaden.

Kentima har letat efter en partner som kan tillvarata styrkorna i Kentimas totala produktutbud. Tyskland Àr en stor marknad och en av de viktigaste i Europa, dÀrför har det varit strategiskt viktigt för Kentima att hitta en stark samarbetspartner som kan marknaden vÀl.

“Jag Ă€r mycket nöjd över att vi har skrivit distributörsavtal med Nexonik, som kan den tyska marknaden mycket vĂ€l. Jag Ă€r övertygad om att vĂ„ra produkter kompletterar varandra och det bevisar att produkterna Ă€r vĂ€l anpassade för den internationella marknaden och hĂ„ller en hög standard. Vi ser betydande tillvĂ€xtmöjligheter för samtliga produktomrĂ„den pĂ„ den tyska marknaden.” sĂ€ger Kent Nilsson, VD och grundare av Kentima.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2