Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© krzysztof gorski dreamstime.com Komponenter | 29 december 2014

Atmel och FPC ingår strategiskt partnerskap

Atmel och Fingerprint Cards AB ingÄr strategiskt partnerskap inom Biometrisk Fingeravtryckslösning och TouchskÀrmslösningar.
DÄ mobila produkter Àr en integrerad del av den digitala livsstilen som utvecklats till att innefatta allt frÄn bank via mobil till sÀkerhet i hemmet, frÄn email till tillgÄng till databaser, krÀver anvÀndare stÀndigt förbÀttrade funktioner som innefattar ett utmÀrkt anvÀndargrÀnssnitt pÄ TouchskÀrmar till robusta och bekvÀma sÀkerhetsalternativ sÄsom fingeravtrycksverifiering. Genom att erbjuda nödvÀndig sÀkerhet och anvÀndargrÀnssnitt frÄn de bÄda tillverkarna i den gemensamma lösningen minskar ledtiden för en OEM-tillverkare att komma ut pÄ marknaden.

- Biometrisk fingeravtryckssĂ€kerhet Ă€r nĂ€sta stora steg mot en mer differentierad Touch-skĂ€rmsprodukt inom Internet-of-Things-eran dĂ€r sĂ€krare, smartare och uppkopplade enheter Ă€r viktiga över hela vĂ€rlden, kommenterar Stan Swearingen, Sr. Vice President and Chief Technology Officer, Atmel Corporation. Atmel har en lĂ„ng erfarenhet inom sĂ€kerhetsomrĂ„det och nĂ€r denna expertis kombinerar vĂ„r marknadsledande maXTouch teknologi med FPC’s sĂ€kra biometriska fingeravtryckssensorteknologi, kan vi erbjuda sĂ€krare, effektiva touchskĂ€rmar som ger en unik anvĂ€ndarupplevelse. Vi ser fram emot att dra fördel av FPC’s fingeravtryckssensorteknologi för att ge ett mycket attraktivt gemensamt erbjudande till OEM-tillverkare.

- För att erbjuda högre sĂ€kerhet pĂ„ mobila produkter, tar OEM-tillverkarna in fingeravtrycks-sensorteknologi för att erbjuda konsumenter en förbĂ€ttrad anvĂ€ndarupplevelse, kommenterar Jörgen Lantto, tf. VD, FPC. Vi samarbetar med Atmel, en global ledare inom touchskĂ€rmar för att försĂ€kra att vĂ„r teknologi inkluderas kring vĂ€rldsledande anvĂ€ndargrĂ€nssnitt för att ge konsumenter en förhöjd upplevelse varje gĂ„ng de anvĂ€nder enheterna. FPC Ă€r förtjusta över att arbeta tillsammans med Atmel och att erbjuda en sammanslagen lösning som bestĂ„r av biometriska fingeravtryckssensorer och touchskĂ€rmar som anvĂ€nder Atmel’s brett etablerade maXTouch controllers.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1