Annons
Annons
© 3quarks dreamstime.com Elektronikproduktion | 02 januari 2015

SingTel och Ericsson arbetar på In-building User Experience

I ett pilotprojekt testas nu Ericssons Radio Dot-System i Changi Business Park tvärs över både SingTels WCDMA (3G) och LTE (4G)-nätverk.
SingTel genomför nu tillsammans med Ericsson vad företagen beskriver som en banbrytande studie av Ericssons Radio Dot System för att avsevärt förbättra inomhusplacerat mobilt bredband i Singapore.

Projektet pågår för närvarande på Changi Business Park med ambitionen att utöka SingTels LTE- och 3G-täckning i byggnader för företag och offentliga platser. Radio Dot-lösningen möjliggör för operatörer att leverera täckning och kapacitet i valfri storlek eller typ av byggnad. Den är utformad för att integreras sömlöst med SingTels LTE- och 3G-nät.

Tay Soo Meng, SingTels Chief Technology Officer, säger:

"Vi är glada att arbeta med Ericsson för att få fördelarna med Radio Dot System till våra kunder. Den eleganta designen och enkel installation av Dot passar en mängd olika byggnader i Singapore.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2