Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
© evertiq Elektronikproduktion | 07 januari 2015

Ekra väljer Scanditron som distributionspartner

Ekra har valt Scanditron som sin nya distributionspartner i norra Europa.
FrÄn januari 2015 blir Scanditron ansvarig för försÀljning och service pÄ Ekra stenciltryckare och reservdelar i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

“Med vĂ„r nya partner Scanditron fĂ„r vi utökade lokala resurser för support och ocksĂ„ möjlighet att presentera fördelarna med vĂ„ra stenciltryckare pĂ„ en bredare front”, sĂ€ger Teemu Saarinen, försĂ€ljningschef för Norden, Baltikum och Ryssland pĂ„ ASYS Automation Nordic Oy. “Med över 30-Ă„rs erfarenhet av tryckare, inklusive ingĂ„ende kunskaper om pastatryckningsprocessen och lokal produktion av laserskurna stenciler kommer Scanditron att kunna erbjuda bĂ„de befintliga och potentiella kunder den bĂ€sta möjliga supporten. Ekra och Scanditron ser fram emot ett lĂ„ngt och framgĂ„ngsrikt samarbete.

Björn Johnsson, vd för Scanditron-gruppen kommenterar:

“Efter noggrant övervĂ€gande av olika produktstrategier inom lodpastatryckning har vi kommit fram till att med Ekra som partner kan vi erbjuda en optimal lösning till kunder med olika tryckningsbehov. Vi Ă€r mycket entusiastiska över samarbetet med Ekra eftersom vi Ă€r imponerade av Ekras tekniska kvalitet och vi vĂ€rderar högt deras lĂ„ngsiktiga investeringar i utveckling för att ta fram flexibla och mycket tillförlitliga tryckare med anvĂ€ndarvĂ€nlig mjukvara.”

Ekra Automatisierungssysteme GmbH Àr en tillverkare av stencil- och screentryckare baserad i Bönnigheim, Tyskland. Ekra tillhör ASYS Group, en global teknologisk koncern och ledande tillverkare av kundanpassade hanterings- och processutrustningar för elektronikindustrin och solcellsindustrin.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1