Annons
Annons
© verticalarray dreamstime.com Elektronikproduktion | 09 januari 2015

Systemair gör satsning i Kina

Systemair AB har tecknat hyresavtal för en industribyggnad i Wujiang för produktion av kommersiella luftbehandlingsaggregat för den kinesiska marknaden.
Fabriken omfattar 8'400 kvadratmeter varav 1'400 avser kontor och produktutställning. Lokalen är belägen i Wujiang Industrial Park i Suzhou, cirka 10 mil väster om Shanghai. Industribyggnaden är färdigställd och produktion av luftbehandlingsaggregat beräknas att starta under våren 2015.

– Vi ser goda möjligheter att utöka vår marknadsandel på den kinesiska marknaden med lokalt producerade högkvalitativa ventilationsaggregat. Marknaden visar redan stort intresse för våra produkter och vår erfarenhet är att en lokal produktion ger goda möjligheter till merförsäljning av hela produktsortimentet., säger Systemairs koncernchef Gerald Engström.

Fabriken kommer att tillverka produkter för i huvudsak den kinesiska marknaden men på sikt även leverera till de omgivande länderna i Sydostasien fortsätter Gerald Engström.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1